FC Twente Nieuws

FC Twente akkoord met talentvolle rechtsback Everton FC

FC Twente akkoord met talentvolle rechtsback Everton FC

FC Twente heeft de twee versterking binnen. na de komst van linksback Gijs Smal is rechtsback Nathan Markelo de tweede nieuwe speler van FC Twente. De 21-jarige Nederlander wordt gehuurd van het Engelse Everton FC.

Het enige dat de transfer nog in de weg kan zitten is de medische keuring, zo meldt Ten Voorde van de TC Tubantia vandaag. Als hij deze zonder problemen doorstaat dan zal Markelo zijn krabbel zetten onder de huurovereenkomst voor een seizoen.

De bedoeling is dat Markelo aansluit tijdens de start van het tweede deel van de voorbereiding. Dan begint de officiële voorbereiding op het nieuwe seizoen. Markelo moet eerst nog wel 14 dagen in quarantaine omdat hij nu in Engeland zit.


[google]

Met de komst van Markelo kan Ron Jans in ieder geval weer een vierkoppige verdediging opstellen. Tot vandaag had de club enkel nog de verdedigers Smal, Schenk en Pleguezuelo onder contract staan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties