FC Twente Nieuws

Slecht nieuws voor kopers nieuw shirt FC Twente: "Problemen met de verscheping"

Slecht nieuws voor kopers nieuw shirt FC Twente: "Problemen met de verscheping"

Iets meer dan een maand geleden maakte FC Twente bekend dat het na een jaar afscheid neemt van het eigen merkt Kicks'21 en dat Meyba vanaf het seizoen 2020-2021 de nieuwe kledingsponsor is van FC Twente. Een historisch merk dat in het verleden de kledingleverancier was van het Barcelona van Johan Cruijff.

Op 1 juli werden het thuisshirt en het eerste uitshirt gepresenteerd en de supporters kregen de mogelijkheid om de shirts te bestellen via een pre-order. Vandaag heeft de club slecht nieuws voor de supporters die inmiddels een shirtje hebben besteld via de voorverkoop.

"In verband met problemen met de verscheping is de levering van de nieuwe wedstrijdkleding uitgesteld. Dat betekent dat de kleding niet op 24 juli arriveert maar zo’n twee weken later", zo vertelt algemeen directeur Paul van der Kraan in zijn wekelijkse update op de clubwebsite.

[google]

"Uiteraard vervelend voor de fans die niet kunnen wachten op een nieuw shirt, maar als club hebben we hier helaas geen enkele invloed op. Zodra de kleding er is, communiceren we dit direct."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties