'FC Twente wil Everton-talent Markelo een seizoen huren'

10 juli 2020, 08:30

FC Twente hoopt Nathangelo Markelo komend seizoen te huren van Everton. Het Nederlandse talent verlengde recent zijn contract bij The Toffees, die graag zouden zien dat hij speelminuten gaat maken op het hoogste niveau. Met Marcel Brands als Director of Football is er bovendien een Nederlandse ingang. 

Dat schrijft TC/Tubantia. Technisch directeur Jan Streuer liet gisteren (donderdag) weten dat FC Twente niet alleen bezig is met Cerny - wiens komst vrijdag officieel wordt -, maar ook [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/369578/fc-twente-huurt-cerny-van-utrecht-en-presenteert-nog-een-speler/,_blank,nog met een speler uit het buitenland]. Vermoedelijk is dat dus Markelo, die in 2017 de overstap maakte van FC Volendam naar Engeland. De rechtsachter annex middenvelder moet op huurbasis FC Twente voor één seizoen komen versterken. Tot dusver speelde Markelo alleen oefenwedstrijden in het eerste elftal van Everton.

Lees ookEverton bindt Nederlands talent Markelo (21) op de valreep

Over Cerny, het andere talent dat FC Twente al op zeker gaat presenteren, had Streuer mooie woorden over. "Vaclav is een gevoelige jongen, die vertrouwen nodig heeft. Wij denken dat wij een staf hebben die hem weet te prikkelen", aldus de technisch directeur over de Tsjech, in wie hij enorm veel vertrouwen heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen