FC Twente Nieuws

FC Twente positief ondanks protocollen: "Nieuwe stap naar spelen met volle stadions"

FC Twente positief ondanks protocollen: "Nieuwe stap naar spelen met volle stadions"

Halverwege september gaat het nieuwe eredivisieseizoen van start. Vanaf dat moment zal publiek weer welkom zijn in voetbalstadions, echter moeten supporters zich wel houden aan strenge maatregelen. Zo worden alle bezoekers bijvoorbeeld geregistreerd en moet de anderhalvemeterregel in acht worden genomen.

Hierdoor mag slechts vijftien tot 35 procent van de plekken in het stadion gevuld zijn. FC Twente zou in dat geval zevenduizend tot tienduizend supporters kunnen verwelkomen.

"Het goede nieuws is echter dat het spelen met een beperkt publiek een nieuwe stap op weg naar het spelen met volle stadions is. De bedoeling is dan ook uiteraard dat er zo snel mogelijk weer gespeeld wordt in volle stadions met alle eigen fans én uitsupporters", aldus de club uit Enschede in gesprek met Leon ten Voorde van de TC Tubantia.

[google]

In augustus werken clubs uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie onderlinge oefenduels af ter voorbereiding op het komende seizoen. Klik hier voor het oefenprogramma van FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties