Eerste elftal

FC Twente akkoord met twee spelers, medische keuring laatste obstakel

FC Twente akkoord met twee spelers, medische keuring laatste obstakel

FC Twente hoopt snel de volgende twee spelers te presenteren. Dit gaf technisch directeur Jan Streuer vanavond aan tijdens een bijeenkomst met de supportersverenigingen. Hij gaf aan dat de club rond is met twee spelers.

Welke spelers dit zijn liet Streuer wilde Streuer niet zeggen. Wel liet hij weten dat het in beide gevallen ging om een huurovereenkomst. Beide spelers moeten nog medisch worden gekeurd waarna ze officieel zullen worden gepresenteerd.

Eén van de twee spelers is vermoedelijk FC Utrecht aanvaller Vaclav Cerny. Zijn naam werd woensdagavond veelvuldig genoemd op social media. De aanvaller is niet gelukkig in Utrecht en zou zijn carrière bij FC Twente weer leven in kunnen blazen. De tweede speler zou de rechtsback kunnen zijn waar Streuer naar eigen zeggen vorige week al bijna mee rond was.

[google]

Cerny werd in 2014 als groot talent opgepikt door Ajax. Hier debuteerde hij ook in Ajax 1 en speelde in totaal 29 wedstrijden in de hoofdmacht. Toch bleef de definitieve doorbraak uit en koos hij medio 2019 voor een overstap naar FC Utrecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties