FC Twente Nieuws

Douglas: 'Over een paar weken heb ik een nieuwe eredivisieclub'

Douglas: 'Over een paar weken heb ik een nieuwe eredivisieclub'

Douglas kreeg afgelopen week slecht nieuws van FC Twente. De 32-jarige verdediger kreeg te horen dat hij niet meer welkom is bij FC Twente. De reden die technisch directeur Jan Streuer meegaf was dat Douglas al drie jaar niets meer had laten zien en het optrainen teveel tijd zou gaan kosten.

Douglas zelf is ervan overtuigd dat hij weer terugkeert op het hoogste niveau. Hij viel het afgelopen half jaar flink af om dit doel te realiseren. "Van 115 naar 95 kilo in minder dan een half jaar", zo laat de 1.95 meter lange verdediger trots weten in gesprek met Voetbal international. "Sinds januari train ik elke dag keihard. Ik sport veel, leef gezond eet vooral salades en kip. En af en toe nog een stukje pizza. Ja, dat moet soms kunnen."

De stempel van vergeten voetballer wil hij nu zo snel mogelijk van af. "Ik heb fouten gemaakt en heb daarvan geleerd. Toen ik na mijn schorsing in Brazilië was, zei mijn moeder: Koppie erbij, lekker trainen, je iets beter gedragen en geduld hebben. Dan komt het goed."

[google]

"Nu ben ik weer topfit en klaar om te genieten", vervolgt Douglas die mikt op de eredivisie. "Mijn zaakwaarnemer is bezig, over een paar weken komt er wat moois uit. Dat kan niet anders. Zo zie je maar weer: naar je moeder luisteren, dan komt alles goed", besluit Douglas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties