FC Twente Nieuws

Voor in de agenda: Alle oefenwedstrijden FC Twente op een rij

Voor in de agenda: Alle oefenwedstrijden FC Twente op een rij

FC Twente heeft vandaag bekend gemaakt hoe het eerste deel van het programma van de voorbereiding op het nieuwe seizoen eruit gaat zien. De Enschedese club speelt in de voorbereiding tegen Fortuna Sittard en Feyenoord. Beide duels worden live uitgezonden.

De eerste wedstrijd is op maandag 10 augustus tegen Fortuna Sittard. FC Twente speelt dan thuis tegen Fortuna Sittard. Op 16 augustus gaat FC Twente op bezoek bij Feyenoord. De aftrap staat gepland om 16:45 uur. De wedstrijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen/aanvullingen en goedkeuring lokale overheid. De wedstrijden tegen FC Emmen en Go Ahead Eagles zijn nog niet officieel bevestigd.

Alle oefenduels in de voorbereiding zijn in het stadion van de thuisspelende ploeg en er mag publiek bij, uitgezonderd de wedstrijd tegen Excelsior '31. Voor de clubs is het een manier om allerlei maatregelen in coronatijd uit te testen.

[google]

Vrijdag 7 augustus
FC Twente - Excelsior '31 (Besloten wedstrijd zonder publiek)

Maandag 10 augustus
18.45 uur: FC Twente - Fortuna Sittard (LIVE op FOX Sports)

Zondag 16 augustus
16.45 uur: Feyenoord - FC Twente (LIVE op FOX Sports)

Zaterdag 22 augustus
18:00 uur: FC Twente - Go Ahead Eagles

Zaterdag 5 september
19:00 uur: FC Twente - FC Emmen

* Dinsdag brachten we het nieuws dat FC Twente op 10 augustus zou oefenen tegen AZ. Deze info blijkt niet te kloppen. Onze excuses voor de verwarring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties