FC Twente Nieuws

Lukoki heeft geen trek in FC Twente en hereniging met Jans

Lukoki heeft geen trek in FC Twente en hereniging met Jans

Jody Lukoki is één van de vele namen die de afgelopen weken is genoemd als een potentiële versterking voor FC Twente. De aanvaller werkte bij PEC Zwolle al eens samen met Ron Jans die een hereniging wel ziet zitten. Lukoki zelf heeft hele andere plannen.

De aanvaller dook afgelopen weekend op in Turkije en werd maandag gekeurd door Yeni Malatyaspor. De keuring leverde geen problemen op waarna de 27-jarige buitenspeler een voorcontract tekende. Hierin staat een clausule dat als de ploeg degradeert de overgang alsnog wordt afgeblazen.

Ondanks de degradatiezorgen bij zijn potentiële nieuwe werkgever maakt Lukoki zich sowieso geen zorgen. Volgens hem zijn er meerdere clubs in hem geïnteresseerd. "De Turkse competitie is gek. Er kan van alles gebeuren en dat vind ik leuk.Een club vind ik wel, mochten ze degraderen."

[google]

Die andere club gaat zeker niet FC Twente worden. "Nederland zit nu niet echt in mijn hoofd. Tenzij het om een topclub gaat, dan bedoel ik Ajax, PSV, Feyenoord of AZ. Maar dat zie ik nu niet zo snel gebeuren, eerlijk gezegd", besluit hij in gesprek met Voetbalzone.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties