FC Twente Nieuws

Smal lovend over Jans: "Daar ben ik zelf ook wel een voorstander van"

Smal lovend over Jans: "Daar ben ik zelf ook wel een voorstander van"

Gijs Smal sloot onlangs aan bij de selectie van FC Twente. Maandagochtend stond de eerste training van de Tukkers op het programma en trainde de vleugelverdediger voor het eerst onder trainer Ron Jans.

"Het is een hele aardige, toegankelijke man", vertelt Smal in gesprek met 1Twente. "Hij kent bijvoorbeeld alle namen al. Dat vind ik vrij snel voor iemand die er net twee weken zit. Hij staat open voor een gesprek. Maar als je begint, dan begin je ook echt. Dat is alleen maar goed."

Smal vond de eerste training niet te zwaar. "Het viel op zich wel mee. Hij is er wel heel serieus in. Alles wat je doet moet goed gaan. Daar ben ik zelf ook wel een voorstander van."

Volgens de 22-jarige verdediger kende Jans ook de namen van de jeugdspelers. "Ja, ik denk dat hij een middagje vrij genomen heeft om alles in zijn hoofd te stampen. Dat zegt denk ik al genoeg", aldus Smal met een glimlach.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties