FC Twente Nieuws

Drommel: "Ben tot nu toe gewoon bij FC Twente en met heel veel trots"

Drommel: "Ben tot nu toe gewoon bij FC Twente en met heel veel trots"

Joël Drommel was ook afgelopen seizoen een vaste waarde in het elftal van FC Twente. De 23-jarige doelman wist meermaals te imponeren en beschikt over een contract tot medio 2021. Drommel wist de interesse te wekken van meerdere clubs en hoopt een vervolgstap te kunnen maken.

"Het begint een beetje te kriebelen", vertelt Drommel in gesprek met Robin Jongmans van De Telegraaf. "Het is niet dat ik per se weg wil, maar ik zit hier nu zes jaar en er is hier en daar interesse. Dus als er dan iets moois komt: waarom niet?"

"We zien wel wat er op me afkomt", vervolgt de sluitpost. "Maar ik zit hier goed, niet te vergeten. Ik ben tot nu toe gewoon bij FC Twente en met heel veel trots. Dat moet ook duidelijk zijn."

[google]

Drommel is niet van plan om bij een club op de bank te belanden. "Het hele plaatje zal bij een overstap moeten kloppen. Wat een club met me wil, wat het doel is, of ik ga spelen, wie de keeperstrainer is. Maar nu ben ik vooral blij dat we weer zijn begonnen bij FC Twente, met lekker weer wat partijvormen en afwerken. We hebben een frisse groep met jonge jongens, een nieuwe trainer. Dat spreekt me allemaal erg aan. Er moet nog veel gebeuren wat de spelersgroep betreft, maar dat is niet de eerste keer voor FC Twente", aldus Drommel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties