FC Twente Nieuws

Analisten duidelijk: Drommel en Selahi nu weg doen en nooit voor niets laten gaan

Analisten duidelijk: Drommel en Selahi nu weg doen en nooit voor niets laten gaan

Terwijl Jan Streuer druk op zoek is naar versterkingen om de nog maar 12-koppige selectie aan te vullen, is er ook interesse in enkele spelers van de Enschedese club. Zowel Joël Drommel als Lindon Selahi staan op de lijstjes van enkele clubs.

Drommel liet maandag in een interview weten dat hij toe is aan wat nieuws en dat hij graag de overstap zou maken naar bij voorkeur de Duitse competitie. De vraag is nu wat wijsheid is voor FC Twente. Streuer gaf onlangs aan beide spelers te willen behouden, maar dan lopen ze volgend jaar gratis de deur uit.

"Ik zou ze verkopen", is zaakwaarnemer René Wagelaar stellig tijdens de uitzending van Voetbaltijd. "Voor Drommel kan je wel een goede vervanger vinden en voor Selahi heb je Jesse Bosch. Die zit er ook dicht tegenaan. En je hebt ook Aburjania nog als ze die niet kwijt worden én Roemeratoe. Dan halen ze misschien nog El Ahmadi en ik denk ook dat ze er nog iemand van Ajax bij pakken."

[google]

"Hoe snel heb je dat geld nodig?", vraag Van Staa zich hardop af. "Hoeveel problemen heb je als club? Je wil je Drommel houden en hem nog jaren laten doorontwikkelen. Aan de andere kant is daar het zakelijke aspect voor FC Twente. Hem nu verkopen of hem anders transfervrij de poort uit laten lopen."

"Je moet iemand ook op tijd kunnen verkopen", vervolgt Van Staa. "Maar de prijzen zijn nu anders dan dat we dat normaal bij FC Twente gewend zijn. Als je de topscorer van Nederland (Dessers, red.) voor vier miljoen verkoopt, wat krijg je dan voor de keeper van FC Twente?

Wagelaar denkt zo'n twee miljoen euro. Van Staa: "Nou daar hoop je dan op. Maar het is altijd wel jammer dat je mensen die wat extra's hebben weg moet doen en misschien voor weinig moet verkopen. Maar het is niet anders. Ik zou hem ook nu wegdoen en nooit voor niets weg laten gaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties