FC Twente Nieuws

Drommel zelfverzekerd: "Denk dat ik er wel goed op sta bij de scouts"

Drommel zelfverzekerd: "Denk dat ik er wel goed op sta bij de scouts"

Joël Drommel heeft aangegeven deze zomer het liefst te vertrekken bij FC Twente. Na vijf jaar is hij naar eigen zeggen toe aan een volgende stap in zijn carrière. Inmiddels worden er meerdere Duitse clubs aan hem gelijkt waaronder Vfb Stuttgart, Hertha BSC, FC Augsburg en Union Berlin.

"Mooie namen, maar je moet niet alles geloven wat geschreven wordt", zo laat hij weten in gesprek met Robert Toret van Het Noord Hollands Dagblad. "Op dit moment is er geen enkele club concreet. Door de coronacrisis ligt de markt nu zo goed als stil. Die zal straks hopelijk weer op gang komen."

De kans dat er clubs concreet gaan worden is groot. Drommel kende persoonlijk een prima seizoen dat prima begon, maar uitging als een nachtkaars. "We begonnen goed en bleven de eerste zes wedstrijden ongeslagen. We zaten nog in de flow van het kampioenschap en speelden écht goed voetbal. We konden ook nog redelijk vrijuit voetballen, als promovendus. Daarna kwam de klad erin. In veel wedstrijden waren we zeker niet de mindere, maar we verloren vaak door persoonlijke fouten. Maar we hebben toch van AZ gewonnen en PSV twee keer op een gelijkspel gehouden. Dat zegt wel iets."

[google]

Drommel kreeg als doelman de kans om uit te blinken en dat deed hij dan ook meerdere keren. Nu hoopt hij ook de vruchten te kunnen plukken. "De kwaliteit van afronding ligt in de eredivisie echt een stuk hoger en je krijgt natuurlijk veel meer gelegenheid je te onderscheiden. Ik denk dat ik mijn visitekaartje heb afgegeven en er wel aardig op sta bij de scouts. We gaan zien wat dat de komende weken oplevert."

[totalpoll id="153819"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties