FC Twente Nieuws

Ten Voorde haalt uit naar Aitor: "Een vervelende zeurpiet"

Ten Voorde haalt uit naar Aitor: "Een vervelende zeurpiet"

Aitor Cantalapiedra nam onlangs afscheid van FC Twente. De vleugelaanvaller kwam vlak na zijn vertrek met kritische uitspraken over de club uit Enschede, die hem met een blessure zou hebben laten doorvoetballen. Clubwatcher Leon ten Voorde haalt uit naar Aitor.

De Spanjaard deelde op social media een afscheidsbrief voor de supporters. "Aitor bedankte in een brief vol parfum FC Twente voor de twee mooiste jaren in zijn loopbaan. De tranen van emotie waren nog niet opgedroogd of diezelfde speler zei in een interview in een grote Spaanse krant dat ‘hij onder zware druk van de medische staf van FC Twente moest spelen, terwijl hij drie breukjes in zijn voet had’", vertelt Ten Voorde in zijn column in de TC Tubantia.

In gesprek met een Spaans nieuwsmedium deed Aitor zijn verhaal. "Nu weet iedereen wat ze binnen de club allang wisten: namelijk dat Aitor een vervelende zeurpiet is, die na een goal het clublogo kuste, maar achter de schermen er alles aan deed zo snel mogelijk weg te komen", aldus Ten Voorde.

[google]

Aitor speelde in totaal 61 wedstrijden in de hoofdmacht van FC Twente. De Spanjaard was hierin goed voor 24 doelpunten en achttien assists.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties