FC Twente Nieuws

Komende dinsdag conference call KNVB en Eredivisieclubs

Komende dinsdag conference call KNVB en Eredivisieclubs

Door het coronavirus ligt de Eredivisie al enkele weken stil. De vraag is ook nog maar of het seizoen wordt uitgespeeld. Aankomende dinsdag praten de clubs uit de Eredivisie en de KNVB via een conference call over de eventuele nieuwe kabinetsmaatregelen die begin volgende week worden verwacht.

Het belangrijkste voor komende dinsdag is duidelijkheid krijgen over al dan niet uitspelen van de competitie, en daarbij ook in welke vorm, aldus De Telegraaf. Inmiddels hebben de clubs de financiële consequenties voor een deel in kaart gebracht.

"Uitsluitsel over het competitievervolg geeft ze tijd om daarop in te springen richting mei en juni. Daarin verzekeren clubs zich van inkomsten voor volgend seizoen via seizoenkaarten en sponsoring.", schrijft de krant.

[google]

Ook stelt De Telegraaf dat clubs niet naar buiten zullen brengen dat ze mogelijk failliet gaan door de coronacrisis. ''Geen club zal zeggen de salarissen niet te kunnen betalen of op omvallen te staan omdat daarmee de investeerders worden weggejaagd. Vandaar de wens om een noodfonds, eventueel opgezet door de KNVB.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties