FC Twente Nieuws

"Ik denk niet dat je nu je hand kunt ophouden bij de gemeente Enschede"

"Ik denk niet dat je nu je hand kunt ophouden bij de gemeente Enschede"

Vanwege de coronacrisis zijn alle eredivisiewedstrijden de komende tijd uitgesteld. De vraag is echter of de resterende acht speelronden nog uitgespeeld worden. Voor FC Twente zou het beter zijn als de competitie definitief gestaakt wordt, zo stelt clubwatcher Tijmen van Wissing.

"Die wedstrijden moeten dan ook zonder publiek afgewerkt worden", vertelt Van Wissing bij De Oosttribune Podcast. "Dan loop je in die fase financieel ook niet in. Ik denk dat FC Twente er gebaat bij is als dit de eindstand wordt."

FC Twente bevindt zich op de veertiende plek op de ranglijst. "FC Twente is heel erg afhankelijk van de inkomsten tijdens thuiswedstrijden. Als je die niet hebt, laat het dan lekker bij deze stand."

Van Wissing weet dat algemeen directeur Paul van der Kraan de club momenteel bestuurt vanuit zijn huis in Den Bosch. "Hij zit wel enigszins met zijn handen in het haar, want wat gaat er gebeuren? Het is elke dag afwachten wat de clubs en KNVB gaan doen."

[google]

Van der Kraan liet onlangs weten dat FC Twente op korte termijn niet in de problemen zal komen. "Bij FC Twente was het al een hele lastige situatie en het lijkt erop dat zij op een miljoenenverlies afstevenen", vervolgt Van Wissing. "Dat moet toch ergens vandaan komen. Ik denk niet dat je op dit moment je hand kunt ophouden bij de gemeente Enschede", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties