FC Twente Nieuws

"Brama heeft een aanbieding gehad van een club uit de eerste divisie"

"Brama heeft een aanbieding gehad van een club uit de eerste divisie"

Vrijdagmiddag besloot FC Twente om alle aflopende contracten formeel op te zeggen. Ook clubheld Wout Brama lijkt op korte termijn transfervrij de deur uit te wandelen.

"Brama heeft een aanbieding gehad van een club uit de eerste divisie", weet clubwatcher Tijmen van Wissing te melden bij De Oosttribune Podcast. Presentator Daniel Godinho Veiga vraagt zich af of de 33-jarige middenvelder niet naar Go Ahead Eagles kan. "Ik zou dat nog helemaal geen gekke gedachte vinden."

"Dat heb ik hem toen ook al gezegd", reageert Van Wissing. "Ik vroeg hem hoe hij met Kees van Wonderen overweg kan. Dat zou uitstekend zijn. Maar het liefst wil hij bij FC Twente blijven."

[google]

Volgens Van Wissing is technisch directeur Ted van Leeuwen niet helemaal gecharmeerd van Brama. "Hij vindt Brama een te dure speler voor de kwaliteit die hij met zich meebrengt. Zolang Van Leeuwen daar nog zit, kan Brama denk ik niet rekenen op een nieuw contract", aldus Van Wissing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties