FC Twente Nieuws

Spelers FC Schalke 04 nemen verantwoordelijkheid en leveren salaris in

Spelers FC Schalke 04 nemen verantwoordelijkheid en leveren salaris in

Onlangs besloten voetballers van het Duitse Borussia Mönchengladbach een deel van hun salaris in te leveren zodat het overige personeel doorbetaald kan worden. Ook de spelers van competitiegenoot FC Schalke 04 slaan nu de handen ineen.

De spelersgroep en het management hebben een akkoord bereikt over een regeling waarbij de uitbetaling van salarissen voorlopig wordt uitgesteld. De maatregel zal in ieder geval gelden tot eind juni. Ook het overige personeel moet inleveren, maar kan wel werkzaam blijven binnen de club.

"Het is belangrijk dat we elkaar in deze tijd helpen en steunen", vertelt sportief directeur Jochen Schneider op de clubsite. "Dat de spelers hiermee hun verantwoordelijkheid nemen, laat zien dat ze erg loyaal zijn. Ze hebben duidelijk gemaakt wat de club voor hen betekent. We staan allemaal achter FC Schalke 04. Niet alleen in goede tijden, maar zeker ook in slechte tijden", aldus Schneider.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties