FC Twente Nieuws

Schenk langer bij FC Twente door geactiveerde clausule in zijn contract

Schenk langer bij FC Twente door geactiveerde clausule in zijn contract

FC Twente en Xandro Schenk gaan nog een jaar met elkaar door. Het contract van de centrale verdediger liep na dit seizoen af, maar door een clausule wordt de verbintenis automatisch met een jaar verlengd. Schenk blijft hierdoor tot minimaal medio 2021 verbonden aan FC Twente.

In het contract van Schenk staat de clausule dat als hij meer dan 20 wedstrijden heeft gespeeld dit seizoen, de verbintenis automatisch zal worden verlengd. Inmiddels staat de teller op 22 eredivisiewedstrijden.

Schenk is niet de enige speler met een dergelijke clausule in zijn contract. Ook Wout Brama en Javier Espinosa hebben de afspraak dat als ze een x-aantal wedstrijd hebben gespeeld, het contract automatisch wordt verlengd.

[google]

Wout Brama gaf eerder dit seizoen al aan dat hij dit aantal wedstrijd zeer waarschijnlijk niet gaat halen. Welke afspraak Espinosa heeft is niet bekend. De Spanjaard staat op dit moment op 19 eredivisiewedstrijden. Mocht hij dezelfde afspraak hebben als Schenk dan wordt de clausule niet geactiveerd.

Bron: Ten Voorde - TC Tubantia

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties