FC Twente Nieuws

PSV-trainer eist revanche tegen FC Twente: "De fase van praten is voorbij"

PSV-trainer eist revanche tegen FC Twente: "De fase van praten is voorbij"

PSV heeft donderdagavond een nieuwe klap te verwerken gekregen. Op bezoek bij eerste divisionist ging het met 2-0 onderuit in de KNVB beker. Door de uitschakeling grijpt de club dit seizoen nu al naast alle prijzen. Interim-trainer Ernest Faber verwacht tegen FC Twente een reactie van zijn spelers.

"Ik denk dat we ons meten revancheren voor de wanprestatie tegen NAC. Het moet gewoon. Als PSV ben je verplicht om zondag een goede wedstrijd neer te leggen. De fase van praten is voorbij. De spelers moeten nu laten zien wat ze kunnen. Dat hebben ze eerder dit seizoen al laten zien."

De trainer zal tegen FC Twente hoogstwaarschijnlijk met een andere opstelling starten als tegen NAC. "Er is voldoende talent aanwezig en talent gaat nooit verloren. Maar met alleen talent kom je er niet. Daar moet je iets extra's mee doen en met name met elkaar. Je hebt nu spelers nodig die er nog voor willen gaan."

[google]

Namen wil Faber niet noemen. "Dat kan met de huidige spelers zijn, maar dat kan ook met nieuwe spelers zijn. We hebben een bijna fitte selectie. Sommig spelers laten het lopen en sommige steken er extra energie in. Vooral dat laatste is belangrijk in deze fase."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties