FC Twente Nieuws

Garcia onder de indruk van Lang: "Een kwaliteitsspeler, dat zag je vanaf de eerste dag"

Garcia onder de indruk van Lang: "Een kwaliteitsspeler, dat zag je vanaf de eerste dag"

Zondagmiddag staat voor FC Twente de uitwedstrijd tegen PSV op het programma. Een doorgaans lastige wedstrijd voor de Tukkers die acht jaar geleden voor het laatst zegevierden in Eindhoven. Met welke opstelling Garcia gaat starten is nog onbekend. De reden is dat een aantal spelers trainingen hebben laten schieten.

"Sommige jongens hebben deze week een training moeten laten schieten, maar ik verwacht dat ze zondag wel kunnen spelen. Verder hebben we een goede week gehad, met goede trainingen en de juiste houding en inzet. Morgenmiddag trainen we nog en dan weten we of iedereen erbij is."

De verwachting is dat Ajax-huurling Noa Lang zijn basisdebuut kan gaan maken. "Noa heeft door een blessure twee weken niet kunnen spelen, maar hij is er normaal gesproken bij. Noa is een speciale speler, dat heeft hij bij Ajax wel laten zien. Hij heeft de creativiteit die we nodig hebben. Een kwaliteitsspeler, dat zag je vanaf de eerste dag dat hij met ons mee trainde."

[google]

Tegenstander PSV werd donderdag uitgeschakeld in de beker door met 2-0 te verliezen op bezoek bij eerste divisionist NAC. Of het een goed moment is om de Eindhovenaren nu te treffen? "Als je een ploeg treft die vol vertrouwen is, is het in ieder geval geen goed moment. Het blijft een momentopname, je weet niet hoe zou reageren op deze nederlaag. Wij moeten een team zijn en gedisciplineerd spelen. Kansen krijgen we sowieso in een wedstrijd", besluit Garcia op de clubwebsite.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties