FC Twente Nieuws

Ten Voorde: "Het is niet zo makkelijk als supporters allemaal roepen"

Ten Voorde: "Het is niet zo makkelijk als supporters allemaal roepen"

Aan het einde van het seizoen lopen vele contracten af bij FC Twente. Op moment van schrijven heeft FC Twente maar vijf eigen spelers met een doorlopend contract. Drommel, Selahi, Menig, Brondeel en Pleguezuelo. Dit zijn dan ook de enige spelers waar FC Twente komende zomer geld van zou kunnen maken.

Van Leeuwen heeft eerder dit seizoen al aangegeven dat komende zomer belangrijk wordt voor de club. Echter moet de club dan nog wel actief zijn in de eredivisie. "Het eerste jaar telt maar één ding en dat is overleven", begint clubwatcher Ten Voorde. "Maar de club moet er wel naar toe, en dat is vorig seizoen ook uitgesproken, dat je weer transferwaarde op het veld creëert."

"Op dit moment is het nog altijd pleisters plakken, ook wat er in de winterstop nog gaat gebeuren. Om weer stabiel te worden moet je daar vanaf en moet je transferwaarde creëren. Als je dan naar deze selectie kijkt dan staat de meeste waarde op doel." Ten Voorde doelt hier op Drommel waarvan de verwachting is dat hij de club komende zomer de nodige centen op gaat leveren.

[google]

Dan terug naar het heden. Waar blijven de nieuwe spelers? "De nieuwe spelers zullen in de laatste week moeten komen", zo vervolgt Ten Voorde tijdens de uitzending van De Ballen Verstand. "Het komt op de laatste week aan. Je loopt in dit soort weken heel vaak tegen tegenvallers aan. Je denkt dat je iemand binnen hebt en dan komen er toch weer andere kapers op de kust. Dat is voor een club als FC Twente best wel lastig. Het is niet zo makkelijk als supporters allemaal roepen."

Ted van Leeuwen heeft nog tot en met 31 januari om de selectie te versterken. Er wordt met name gezocht naar een centrale verdediger en een aanvallende versterking. Inmiddels zijn er al twee versterkingen binnengehaald. Rechtsback Giovanni Troupée en Linksbuiten Noa Lang.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties