Eerste elftal

FC Twente mag net als Ajax, PSV en Feyenoord een ster boven het logo plaatsen

FC Twente mag net als Ajax, PSV en Feyenoord een ster boven het logo plaatsen

Het is een vraag die al weken leeft onder de supporters van FC Twente. Krijgt FC Twente een ster boven het logo als FC Twente Vrouwen de titel pakt? Clubs die tien landstitels op zak hebben mogen van de KNVB een ster boven het logo plaatsen. Maar geldt dit ook in het geval van FC Twente waar de mannen één titel pakten in 2010 en de vrouwen zondag de negende titel kunnen veroveren?

"Er bestaat niet zoiets als een ‘beleid op het voeren van sterren", vertelt KNVB-woordvoerder Martine Braam. "Het is meer een gebruik wat op clubniveau is ontstaan bij tien landstitels. In het geval van FC Twente mogen ze daarom zelf beslissen hoe ze hiermee omgaan wanneer FC Twente de mijlpaal van tien landstitels aantikt." Hiermee komt er een einde aan de discussie, maar mogelijk volgt er nog een tweede. FC Twente weet namelijk nog niet of het de ster gaat plaatsen bij de tiende titel voor de Tukkers. "We gaan hier eens rustig over nadenken”, aldus woordvoerder Richard Peters tegenover de Tubantia.

Stelling: FC Twente moet de ster gaan plaatsen als het de tiende titel pakt. Laat je reactie achter in de comments.

Poll

Stelling: FC Twente moet de ster gaan plaatsen als het de tiende titel pakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties