BREAKING

DONE DEAL | Oosting zet handtekening: "Ben nog lang niet klaar hier"

DONE DEAL | Oosting zet handtekening: "Ben nog lang niet klaar hier"

Joseph Oosting heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract. Het oude contract, dat liep tot medio 2025 met een optie voor nog een seizoen, is opengebroken en verlengd tot medio 2027. Oosting en FC Twente waren al sinds de winterstop in gesprek over een nieuw contract en kwamen onlangs tot een akkoord.

"We zijn goed bezig met spelers en staf en ik ben nog lang niet klaar hier", vertelt de 52-jarige oefenmeester op de officiële clubwebsite. "Ik wilde heel graag bij FC Twente blijven en ben er trots op hier te mogen werken. De club is volop in ontwikkeling, we maken op veel gebieden stappen. Bovendien werk ik met geweldige mensen samen. Dat geldt zeker voor de spelersgroep. Zij werken keihard, willen elke dag beter worden, ontwikkelen zich nog elke dag. De komende wedstrijden willen we ons belonen met de derde plaats. Daar is nu alles op gericht."

Technisch Arnold Bruggink is zeer blij dat hij het contract van Oosting heeft weten te verlengen. "We zijn onder de indruk van de werkwijze van Joseph. En dat heeft niet alleen te maken met de huidige stand op de ranglijst. Vooraf wisten we hoe hij werkt, maar in de praktijk moet altijd maar blijken hoe dat uitpakt. Zijn hele manier van aanpak spreekt aan. Joseph legt de lat hoog, is ambitieus en naast de aandacht voor het team is er veel aandacht voor de ontwikkeling van jonge spelers. Hij geeft aan dat hij het naar de zin heeft, hij is trots om trainer van FC Twente te zijn. Dat is mooi om te zien", besluit Bruggink.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties