Eerste elftal

Leonne Stentler stelt Twente-supporters gerust na nederlaag bij AZ

Leonne Stentler stelt Twente-supporters gerust na nederlaag bij AZ

FC Twente had de strijd om de derde plaats dit weekend in het slot kunnen gooien. Het tegenovergestelde gebeurde echter: door de nederlaag op bezoek bij AZ wordt de strijd om Champions League-voetbal nog onnodig spannend. De voorsprong op AZ is nog twee punten met twee wedstrijden te gaan, waarbij de Alkmaarders een voordeel hebben wat betreft het doelsaldo: +28 tegenover +27.

Moet de FC Twente-supporters zich nog zorgen gaan maken? Analiste en oud-voetbalster Leonne Stentler denkt van niet. "Dat baseer ik op de programma's van beide clubs", vertelt ze bij NOS Studio Sport Eredivisie. "Twente heeft een makkelijker programma met Volendam en PEC Zwolle-uit, waar AZ nog op bezoek gaat bij Go Ahead en FC Utrecht nog even moet gaan verslaan." Dus FC Twente behoudt de derde plaats? "Zeker."

Opinie: Denk jij dat het FC Twente gaat lukken om de derde plaats te behouden? Vul onderstaande poll in en verklaar je keuze in de reacties. Onder de poll zijn de resterende speelschema's en de huidige stand te zien.

Poll

Behoudt FC Twente de derde plaats?

resterende programmas speelschemas fc twente az strijd om plek 3

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties