Eerste elftal

Deze scheidsrechter heeft de leiding over FC Twente - FC Volendam

Deze scheidsrechter heeft de leiding over FC Twente - FC Volendam

FC Twente neemt het in de een-na-laatste speelronde van de eredivisie op tegen het al gedegradeerde FC Volendam. De palingboeren staan op de zeventiende plek en kunnen nummer zestien Excelsior niet meer inhalen. Het team van Regilio Simons, vader van Xavi Simons, zal het in een uitverkochte Grolsch Veste opnemen tegen de Tukkers die de wedstrijd moeten winnen om de strijd om de derde plek in eigen hand te houden.

De wedstrijd staat onder leiding van arbiter Allard Lindhout. Deze scheidsrechter wordt bijgestaan door zijn assistenten Dyon Fikkert en Stefan de Groot. Vanaf de zijlijn zal Nick Smit dienen als vierde official. Vanuit Zeist kijkt Edwin van der Graaf mee als VAR, naast hem zit Rogier Honig die de rol als AVAR zal vervullen.

Lindhout floot tweemaal eerder een wedstrijd van FC Twente dit seizoen. Beide wedstrijden waren zogenoemde toppers. Allereerst stond hij onder leiding van het thuisduel tegen PSV (1-3). Hierin gaf hij Mees Hilgers een rode kaart na een harde overtreding op Hirving Lozano en deelde hij daarnaast nog drie gele kaarten uit. Als tweede floot de arbiter 36-jarige arbiter de uitwedstrijd tegen Feyenoord die eindigde in 0-0. Tijdens deze wedstrijd deelde hij slechts één gele kaart uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties