Eerste elftal

Supporters steunen FC Twente massaal: Kaarten PEC Zwolle in enkele minuten uitverkocht

Supporters steunen FC Twente massaal: Kaarten PEC Zwolle in enkele minuten uitverkocht

Met nog twee wedstrijden te gaan en een voorsprong van slechts twee punten op AZ, is de strijd om de derde plek allesbehalve saai. FC Twente heeft met FC Volendam-thuis en PEC Zwolle-uit de beste papieren. Beide ploegen hebben niets meer om voor te spelen, behalve de eer. AZ speelt nog uit tegen Go ahead Eagles en FC Utrecht. Deze ploegen hebben nog alles om voor te spelen en jagen op Europees voetbal via de play-offs.

Komende zondag staat speelronde 33 op het programma. Dan speelt FC Twente thuis tegen FC Volendam. Alle eredivisiewedstrijden worden gelijk gespeeld om competitievervalsing te voorkomen. Een week later wacht de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Vandaag gingen de laatste kaarten in de verkoop en zoals verwacht waren die binnen enkele minuten uitverkocht. Dit betekent dat FC Twente ook in de Overijsselse hoofdstad kan rekenen op de maximale support.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties