Eerste elftal

Pröpper teleurgesteld: "Daarin moeten we echt naar onszelf kijken"

Pröpper teleurgesteld: "Daarin moeten we echt naar onszelf kijken"

FC Twente heeft op zondagmiddag dure punten verloren in de strijd om de Champions League. Het kwam via Sem Steijn op 0-1 voorsprong, maar na doelpunten van Ruben van Bommel en Vangel Pavlidis draaiden de Alkmaarders de achterstand om in 2-1. Hiermee is het gat tussen de twee ploegen slechts twee punten met nog twee wedstrijd te gaan. Robin Pröpper verschijnt boos voor de camera na afloop van het duel.

De aanvoerder werd gewisseld en legt uit waarom hij denkt dat hij naar de bank werd gehaald. "Ik had een gele kaart, daar denk ik dat het aan lag. Alleen de tweede helft liep het meteen in de soep je komt meteen op 1-1 dat voelt niet lekker. Met 1-1 is het niet handig dat je een gele kaart hebt denk ik, maar ik ga daar niet over", vertelt hij bij ESPN.

"Ik denk dat AZ het vanaf het begin op het eerste kwartier na goed deed. Er waren veel grote ruimtes dat beliepen we goed, maar de tweede helft kwamen er meer ruimtes. Dan hebben ze een ongelukkige uitbraak waar ze uit scoren en dan weet je dat het gevoel voor AZ weer komt. Dat hebben we gewoon echt niet goed gedaan. Een aantal keren al in een uitwedstrijd geven we het weg en daarin moeten we echt naar onszelf kijken, want dit had echt niet gehoeven."

De centrale verdediger krijgt de vraag waar dat aan ligt. "Dat heeft met verschillende dingen te maken, duels spelen, hoe sta je op het veld en hoe je aan de bal bent en het was gewoon niet goed genoeg. Daar balen we gewoon van tegen Ajax was het net zo en geven we het gewoon weer weg. Het was gewoon klote en nu komt er weer wat anders bij kijken. We wisten dat het kon gebeuren, maar we hebben het in onze eigen handen. We hadden het graag geklaard in het hol van de leeuw, maar dat is niet gelukt", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties