Eerste elftal

Op deze tv-zender kijk je vanmiddag naar de kraker tegen AZ

Op deze tv-zender kijk je vanmiddag naar de kraker tegen AZ

Vanmiddag om 16:45 uur speelt FC Twente een absolute kraker. De Tukkers gaan op bezoek bij AZ voor een wedstrijd die van grote invloed is in de strijd om de derde plaats. Wint FC Twente, dan heeft het de derde plaats en daarmee Champions League-voetbal veiliggesteld. Bij een gelijkspel blijft het gat vijf punten en kan FC Twente het volgende week in eigen huis afmaken tegen FC Volendam, bij een nederlaag nadert AZ tot op twee punten.

De wedstrijd begint om 16:45 uur en is dan live te zien op ESPN 1. Als je alles wilt meekrijgen, zal je echter eerst naar een ander kanaal moeten gaan. Om 16:00 uur, als op ESPN 1 nog de wedstrijd tussen FC Utrecht en Vitesse wordt uitgezonden, begint de voorbeschouwing 'AZ - FC Twente: Live aftellen' op ESPN 2. Om 16:30 uur kun je overschakelen naar ESPN om daar het vervolg van de voorbeschouwing te bekijken. Te zijner tijd zal ESPN daar ook wel melding van geven.

Voorspel en win onze Voetbalpool!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties