Eerste elftal

Kees Jansma ziet kwaliteiten bij Oosting die bij Feyenoord niet hadden misstaan

Kees Jansma ziet kwaliteiten bij Oosting die bij Feyenoord niet hadden misstaan

Kort nadat Joseph Oosting in verband werd gebracht met Feyenoord, kwam het nieuws naar buiten dat de trainer zou gaan verlengen bij FC Twente. De 52-jarige oefenmeester was al sinds de winterstop in gesprek met de club en heeft zijn zinnen gezet op een langer verblijf bij FC Twente. Kees Jansma had in Oosting de ideale opvolger gezien van Arne Slot bij Feyenoord.

"Degene die ik daar zie zitten, heeft bijgetekend", doelt Jansma bij FCUpdate.nl op Oosting. "Ik heb hem meegemaakt en vond hem heel goed, heel prettig. De moeilijkheid bij Feyenoord is dat men - de clubleiding en de aanhang - daar altijd maar weer zegt: 'Er moet een grote naam komen.' Waarom? Je wordt een keer een grote naam."

"Arne Slot was ook geen grote naam. Ja, hij had het bij AZ zeker goed gedaan, maar het is uiteindelijk toch een eenvoudige voetballer van PEC Zwolle. Dus waarom zou je niet een Alex Pastoor of Joseph Oosting daar durven neerzetten?", aldus de journalist.

Jansma ziet bij Oosting een aantal kwaliteiten die bij Feyenoord niet hadden misstaan. "Wat je bij Oosting ziet, en dat zie ik ook bij Pastoor, is dat hij ontzettend bezig is met zijn vak. Hij is echt bezeten en denkt er echt over na. Dat heeft Slot ook. Dat heb je nodig, iemand die in staat is om spelers beter te maken", besluit Jansma.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties