Transfers

Keeperstrainer VVV Venlo moet opvolger worden van Sander Boschker

Keeperstrainer VVV Venlo moet opvolger worden van Sander Boschker

Rein Baart moet de opvolger worden van Sander Boschker als keeperstrainer van FC Twente. De Arnhemmer is op dit moment actief in de Keuken Kampioen Divisie bij VVV Venlo. Hij werkte in het verleden bij RKC Waalwijk en Vitesse al samen met FC Twente-trainer Joseph Oosting. Volgens Kapteins van De Telegraaf zijn de eerst contacten gelegd, maar is er nog geen sprake van een akkoord.

Baart was in het verleden zelf keeper bij onder andere VVV, TOP Oss, NEC en het Canadese FC Edmonton. In 2014 stopte hij met keepen, maar was toen ook al begonnen als keeperstrainer bij FC Oss. In 2015 sloot hij aan in de jeugdopleiding van Vitesse en in het seizoen 2020-2021 was hij keeperstrainer van Vitesse 1. Het seizoen erop werd hij keeperstrainer van Go Ahead Eagles en weer een jaar sloot hij aan bij RKC Waalwijk. Na opnieuw een jaar tekende hij in 2023 bij zijn huidige club VVV Venlo.

Sander Boschker maakte eerder deze week bekend dat hij ging stoppen met de cursus Goalkeepercoach 3. Vanaf komend seizoen is dit papiertje verplicht voor alle keeperstrainers van alle BVO's. Baart beschikt wel over de juiste papieren. Hij heeft de licentie UEFA A waarmee hij onder andere aan de slag mag als assistent-trainer bij een BVO (Betaald Voetbalorganisatie).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties