Eerste elftal

Oosting verschaft duidelijkheid over Feyenoord-geruchten

Oosting verschaft duidelijkheid over Feyenoord-geruchten

Door het vertrek van Arne Slot naar Liverpool FC is Joseph Oosting in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Feyenoord. Van een overstap naar De Kuip gaat het echter niet komen. Oosting gaat bijtekenen bij FC Twente en blijft dan ook in Enschede. Van contact met Feyenoord is ook geen enkele sprake geweest, zo geeft de trainer aan.

"Ik heb zo goed als bijgetekend, dus ik blijf bij Twente", vertelt Oosting bij NOS Studio Voetbal. Is de 52-jarige oefenmeester gepolst door Feyenoord? "Van de winter hadden Arnold (Bruggink, red.), Jan (Streuer, red.) en ik het al over een verlenging, over het openbreken van mijn contract."

Presentator Sjoerd van Ramshorst gaf aan dat het dan best wel lang heeft geduurd. Oosting reageert. "Uiteindelijk vind ik het belangrijk dat mijn staf ook intact blijft. We willen graag verlengen en dat betekent dat ook mijn stafleden blijven. Maar om antwoord te geven op je vraag: Feyenoord heeft niet gepolst of wat dan ook", aldus de Emmenaar.

Is Oosting bang dat er de komende weken toch nog een andere mooie club voorbijkomt en hij spijt krijgt van zijn verlenging? "Ik ben niet zo bang aangelegd. Uiteindelijk doe ik mijn best. Ik zit bij een enorm mooie club. Ik ben trots dat ik daar mag werken. Vanaf het begin van mijn trainerscarrière heb ik het stap voor stap gedaan. Ik zit bij een geweldige club die enorm leeft en ambities heeft. Daar wil ik gewoon graag bij horen", besluit Oosting.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties