Transfers

Hilgers getipt bij PSV: "Zou voor hem gaan"

Hilgers getipt bij PSV: "Zou voor hem gaan"

Mees Hilgers is één van de spelers waar aankomende zomer mogelijk interesse in gaat komen. De talentvolle verdediger werd eerder al in verband gebracht met de Nederlandse top. Feyenoord kwam medio 2022 zelfs al met een bod, die door Jan Streuer van de tafel werd geveegd omdat deze veel te laag was. Mogelijk klopt een Nederlandse topclub deze zomer weer aan voor de 22-jarige speler uit Amersfoort.

Leonne Stentler denkt dat Hilgers wel bij PSV zou passen, zo vertelt de analiste bij NOS Studio Sport Eredivisie. "Ik zou voor Hilgers gaan, want PSV zoekt toch meer een rechter centrale verdediger. Daar staat hij altijd. Het is een speler die graag makkelijk indribbelt in de kleine ruimtes. Ook niet onbelangrijk voor PSV: hij is ontzettend snel en hartstikke explosief."

Hilgers verlengde afgelopen zomer zijn contract bij FC Twente, die nog één jaar liep. Daarmee ligt hij tot medio 2026 vast in Enschede. Hilgers heeft zich ook dit seizoen, op een paar slordige momenten na, uitstekend ontwikkeld en is een vaste basiskracht. Hilgers heeft een geschatte marktwaarde van zes miljoen euro.

Opinie: Wat zou een mooi bedrag zijn voor Hilgers? Of moet FC Twente hem koste wat het kost behouden? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties