Transfers

Pröpper ziet transfer wel zitten: "Zou nog voor een mooi avontuur willen gaan"

Pröpper ziet transfer wel zitten: "Zou nog voor een mooi avontuur willen gaan"

Robin Pröpper maakte in 2021 de transfer van Heracles naar FC Twente. De centrale verdediger is inmiddels uitgegroeid tot aanvoerder bij de Tukkers. Begin januari tekende hij een nieuw contract bij de club uit Enschede, die loopt tot medio 2027. Al ziet hij een stap naar het onbekende daarna ook wel zitten.

Tijdens Goedemorgen Eredivisie krijgt Pröpper het dilemma voorgeschoteld of hij zijn carrière bij FC Twente wil afsluiten of voor een mooi avontuur wil gaan. "Een mooi avontuur. Ik heb heel mijn leven in het oosten gevoetbald en ik heb steeds een stapje hoger mogen maken. Ik ben ontzettend blij bij Twente, maar ik heb ook altijd gezegd dat ik wel een keer in een andere keuken wil kijken", vertelt hij.

De centrale verdediger is 33 jaar als zijn contract in Enschede afloopt en wil daarna dus nog een avontuur aangaan. Al zou hij een terugkeer bij FC Twente na dat avontuur ook wel willen. "Dat wil niet zeggen dat ik nooit meer terugkom bij Twente, want dat kan natuurlijk altijd. Alleen ik zou wel altijd een keer stap hoger willen proberen."

Aan wat voor stap zit hij dan te denken? "Het moet passen binnen mijn carrière en omgeving. Ik heb elke keer een stap gemaakt waarvan ik dacht dat het bij mij paste. Dat moet de volgende stap worden, dacht ik dan en dat moet nu ook zijn. Ik zou niet voor het grote geld gaan of een bepaalde competitie. Het gaat me meer om wat de club en de omgeving mij kan bieden", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties