Eerste elftal

Boadu valt tegen: "Het is Van Wolfswinkel die op de rug van Oosting zit"

Boadu valt tegen: "Het is Van Wolfswinkel die op de rug van Oosting zit"

Myron Boadu werd afgelopen winter gehuurd van AS Monaco. De spits heeft tot dusver in acht eredivisiewedstrijden drie doelpunten weten te maken. Momenteel is hij geblesseerd aan zijn hamstring en kan hij dus niet spelen. Er waren hoge verwachtingen, maar aan tafel bij de Oosttribune zijn de meningen verdeeld over hoe hij het tot nu toe doet.

Tijmen van Wissing vertelt kort hoe het met Boadu gaat, maar realiseert zich dat dit soort blessures altijd lastig te voorspellen zijn. "Hij is wel weer aan het trainen, maar hij heeft een hamstringblessure en daar moet je toch echt mee uitkijken. Dat zie je ook aan Brian Brobbey die er voor rust afgaat in de wedstrijd tegen Excelsior. Het is gewoon een hele vervelende blessure", aldus Van Wissing bij de Oosttribune.

Van Wissing is niet te spreken over de prestaties van de gehuurde spits. "Je kan tot dusver stellen dat Boadu met alle moeite die ze gedaan niet brengt wat je verwacht had." Jan van Staa is het hier niet mee eens. "Hij heeft wel degelijk zijn waarde gehad met die paar doelpunten, maar ik denk dat hij er zelf ook meer van verwachtte." Bert van Losser vult hem aan. "Zeker die tegen Heracles was heel belangrijk."

Ricky van Wolfswinkel is volgens Van Wissing waardevoller voor het team. "Hij is wel op dreef en hem zie je toch ook op de rug van Joseph Oosting zitten na die wedstrijd. Hij doet het echt goed." Daar is Van Staa het mee eens. "Hij is topfit en als je ziet wat hij zowel verdedigend als aanvallend brengt en bezig is met een bepaald doel dan verdient dat heel veel complimenten", besluit hij. Op zondag 5 mei 16:45 staat het duel tegen AZ op de planning. Het is nog niet zeker of Boadu kan spelen in de wedstrijd tegen zijn voormalig werkgever.

Opinie: Wat vind jij van de prestaties van Boadu tot dusver? Laat het weten in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties