Eerste elftal

Geïrriteerde Derksen en Driessen halen uit naar FC Twente na wanvertoning tegen Ajax

Geïrriteerde Derksen en Driessen halen uit naar FC Twente na wanvertoning tegen Ajax

FC Twente zal de wedstrijd tegen Ajax het liefst zo snel mogelijk willen vergeten. Helaas moet de ploeg nog een week langer wachten op de volgende wedstrijd, want komend weekend staat de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC op het programma. Tijdens Vandaag Inside werd de wedstrijd Ajax - FC Twente nog even besproken en hierbij waren de tafelheren weinig positief over FC Twente.

Wilfred Genee trapt af door te zeggen dat FC Twente waarschijnlijk niet zo goed was. Valentijn Driessen reageert als eerste. "De tweede helft deed FC Twente helemaal niks. Als die moeten dan doen ze het ook niet. Heel teleurstellend." Derksen is het eens met Driessen. "Het was heel teleurstellend. Dit was echt weer provincialen in de grote stad."

Het is een probleem dat Driessen vaker heeft gezien bij FC Twente."Exact! Dat was bij Feyenoord - FC Twente precies hetzelfde en dat zie je nu ook weer. Bijt eens een keer door man!" Tijdens het praatprogramma Veronica Offside constateerde Kieft hetzelfde probleem. "FC Twente was slecht. Twente heeft een beetje het syndroom dat als ze buiten Enschede komen... Dan zijn ze ingetogen."

Opinie: Ben je het eens met de kritiek van de analisten?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties