Eerste elftal

Dijkstra ergert zich kapot aan FC Twente: "Gewoon fucking slecht!"

Dijkstra ergert zich kapot aan FC Twente: "Gewoon fucking slecht!"

Niet eerder dit seizoen waren de supporters van FC Twente zo pissig na een nederlaag. Er werd schande gesproken van de ontluisterende nederlaag op bezoek bij Ajax. FC Twente was zichzelf niet en liet zich in de tweede helft de kaas van het brood eten. Terwijl de ploeg nog met een 0-1 voorsprong de rust inging, verloor het met 2-1. Daar is onder meer Erik Dijkstra zeer verbolgen over.

"Ik heb me helemaal kapot geërgerd aan FC Twente", zegt Dijkstra bij de Bureau Sport Podcast van NPO Radio 1. "Twente heeft een véél betere ploeg dan Ajax. Iedereen die voor Twente is, ook de fans die zijn meegereisd, hebben allemaal het gevoel gehad: die wedstrijd gaan we wel even winnen, even zien hoeveel het wordt, of het 0-3 of 0-4 wordt."

"De eerste helft was al matig. In de tweede helft lieten ze zich gewoon afbluffen. Ajax heeft gewoon een heel matig elftal. Je zat de tweede helft te kijken en dacht op een gegeven: Ajax speelt eigenlijk best wel aardig. Maar Twente speelde gewoon fucking slecht, gewoon fúcking slecht! Het leek alsof Ajax erboven opzat omdat Twente zo slecht was. Ze hebben het gewoon slecht gedaan. Dat viel me echt tegen. Ik was teleurgesteld. Je laat je als provincieclubje toch weer wegzetten door die kut-Amsterdammers", besluit Dijkstra.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties