El Ahmadi ziet uitblinker bij Ajax: 'Dit gaat hem alleen maar verder helpen'

El Ahmadi ziet uitblinker bij Ajax: 'Dit gaat hem alleen maar verder helpen'

15 april - 12:59
9

Karim El Ahmadi zag Kenneth Taylor uitblinken bij Ajax tijdens het duel met FC Twente (2-1). De 21-jarige middenvelder kreeg dit seizoen veel kritiek te verduren, maar tegen de Tukkers vertolkte hij een hoofdrol.

"Taylor was in alles de man van de wedstrijd", begint El Ahmadi bij het ESPN-Programma Dit was het Weekend. De viervoudig Oranje-international was tegen FC Twente goed voor de assist bij de gelijkmaker van Brian Brobbey. "Als je het hebt over spelers die opstaan en het goede voorbeeld geven, dan vond ik Taylor de beste."

"Hij was sterk in duels en had goede acties. Hij kan met links en rechts wegdraaien", somt El Ahmadi de kwaliteiten van Taylor op. De analist heeft respect voor de manier waarop de middenvelder is omgegaan met alle kritiek. "Dit gaat hem alleen maar verder helpen in zijn carrière."

Naast El Ahmadi is ook Kenneth Perez vol lof over het optreden van Taylor. "Een jonge speler heeft baat bij een goed draaiend team. Dat is bij hem niet het geval dit jaar", aldus de Deen. "Hij neemt dit mee in zijn rugzak voor de komende jaren en daar kan hij later alleen maar profijt van hebben."