'Aanwezigheid van Kroes bij Ajax misschien nog wel pikanter dan die van Steijn'

'Aanwezigheid van Kroes bij Ajax misschien nog wel pikanter dan die van Steijn'

15 april - 11:20 Laatste update: 11:43
46

Kenneth Perez heeft gereageerd op de terugkeer van Maurice Steijn in de Johan Cruijff ArenA. De ontslagen trainer van Ajax was zondag aanwezig om de wedstrijd van zijn zoon Sem, middenvelder van FC Twente, tegen Ajax te bekijken. 

ESPN ving beelden van Steijn op, die ruim voor de wedstrijd een onderonsje had met oude bekenden aan de rand van het veld. "Misschien was hij bij een etentje in een van die skyboxes, ofzo?", speculeert Perez bij Dit was het weekend. Presentator Milan van Dongen: "Wel pikant toch, dat hij voor het eerst weer terugkeert in de Johan Cruijff ArenA?" 

Daar is Perez het niet mee eens. "Hoezo pikant, dan? Als je zoon voetbalt, dan wil je die toch graag zien voetballen?", countert de oud-prof van onder meer FC Twente en Ajax. "Alex Kroes is er ook, dat is misschien nog wel pikanter. Ik weet niet waarom Steijn er zo vroeg was, misschien bij zo'n lounge."

Volgens Perez moet Steijn gewoon naar de Johan Cruijff ArenA kunnen komen. "Het is afgehandeld en hij heeft een best raar interview gegeven bij de collega's van ons, maar dan is het toch klaar? Dan ben je vrij om te doen en te laten wat je wil. En al helemaal om te komen kijken naar je zoon. Ik vind dat niet pikant."