Eerste elftal

Beoordeel de spelers met een cijfer na de nederlaag tegen Ajax

Beoordeel de spelers met een cijfer na de nederlaag tegen Ajax

FC Twente heeft zichzelf, en met name de Twente-supporters, tekort gedaan tijdens de uitwedstrijd tegen het in crisis verkerende Ajax. FC Twente kwam in de eerste helft nog op een 0-1 voorsprong door een knappe kopgoal van Van Wolfswinkel uit een fraaie pass van Daan Rots. In de tweede helft schakelende Ajax van 5-4-1 naar een 4-3-3 en daar wist de ploeg van Joseph Oosting geen raad mee. Het waren uiteindelijk twee knullige momenten waardoor FC Twente de wedstrijd met 2-1 verloor. Totaal onnodig en het zei alles dat zelfs de doorgaans kalme Oosting 'pissed' was.

Inmiddels is het stof weer neergedaald en heeft FC Twente nog vier wedstrijden om de voorsprong van vijf punten op AZ te verdedigen. Hier is het nu tijd voor de cijfers. Welke spelers verdienen een voldoende en wie moeten het deze week doen met misschien wel een onvoldoende? Het is aan jou.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties